top of page

Zomermenu

Elk seizoen voorziet ons aan een schat van ingrediënten waar ik dankbaar gebruik van maak. De Gastron'home werkt steeds met lokaal geteelde groenten en duurzame vlees- en visproducten van absolute topkwaliteit.

Keuze uit 4-, 5*- of 6**-gangen, kan volledig worden aangepast naar wens.

​​​

Prijzen:   4-gangen: € 80   |   5-gangen*: € 100   |   6-gangen**: € 120

Wijnen:   4-gangen: € 40   |   5-gangen*: € 45     |   6-gangen**: € 50

Amuses

gazpacho van gerookte rode puntpaprika en watermeloen

~

koningskrab uit de Beringzee met avocado, olijfolie en limoen

~

tataki van blauwvintonijn met Yamaroku sojasaus en wasabi parels 

The Cuckoo's Nest

Mechelse koekoek - nestje van Carolus aardappel - kwarteleitjes - maïs - saus van Mechelse Carolus

Velvety Veal *

Limousin kalfsgebraad - tonijnsaus - rucola - kappertjes - bosui

Slip of the Tongue

Noordzeetong - kalftong - jonge prei - saus van Piment d'Espelette

Côte à l'Oink **

côte à l'os van Menapisch varken - bloemkool - saus van Tierenteyn pickles

Madre del Parmigiano

dry aged "La Reggiana" ribeye - Italiaanse microgreens - "Riccio di Parma" tomaat - pepersaus met 5 jaar oude Parmezaanse kaas

The Kraken

babà - gegrilde ananas - zwarte rum "The Kraken"

bottom of page