Zomermenu
Elk seizoen voorziet ons aan een schat van ingrediënten waar ik dankbaar gebruik van maak. De Gastron'home werkt steeds met lokaal geteelde groenten en duurzame vlees- en visproducten van absolute topkwaliteit.
Keuze uit 4-, 5*- of 6**-gangen, kan volledig worden aangepast naar wens.
​​​
Prijzen: 4-gangen: € 80 | 5-gangen*: € 100 | 6-gangen**: € 120
Wijnen: 4-gangen: € 40 | 5-gangen*: € 45 | 6-gangen**: € 50
Amuses
gazpacho van gerookte rode puntpaprika en watermeloen
~
koningskrab uit de Beringzee met avocado, olijfolie en limoen
~
tataki van blauwvintonijn met Yamaroku sojasaus en wasabi parels
The Cuckoo's Nest
Mechelse koekoek - nestje van Carolus aardappel - kwarteleitjes - maïs - saus van Mechelse Carolus
Velvety Veal *
Limousin kalfsgebraad - tonijnsaus - rucola - kappertjes - bosui
Slip of the Tongue
Noordzeetong - kalftong - jonge prei - saus van Piment d'Espelette
Côte à l'Oink **
côte à l'os van Menapisch varken - bloemkool - saus van Tierenteyn pickles
Madre del Parmigiano
dry aged "La Reggiana" ribeye - Italiaanse microgreens - "Riccio di Parma" tomaat - pepersaus met 5 jaar oude Parmezaanse kaas
The Kraken
babà - gegrilde ananas - zwarte rum "The Kraken"