Stel uw menu zelf samen
"Over smaken en kleuren valt niet te twisten". Precies daarom bied ik een unieke service aan: het samenstellen van uw gepersonaliseerde 5-gangenmenu (drie amuses - 4 gerechten - dessert). De onderstaande gerechten zijn evenredig in portie, er wordt dus geen onderscheid gemaakt tussen voor- of hoofdgerechten. Vegetariër, pescotariër of carnivoor, ieder komt aan zijn trekken op deze manier. Deze à-la-carte gerechten zijn tevens het hele jaar door beschikbaar. Per groep kan er wel slechts één soort menu (veggie, vis, vlees of gemengd) worden gekozen omwille van de werkbaarheid. Contacteer me gerust voor meer info: jens.vandendooren@gmail.com
Prijs op aanvraag (vanaf € 100)
Amuses
optie 1: drie vis amuses | optie 2: drie vlees amuses | optie 3: drie vegetarische amuses | optie 4: drie gemengde amuses
Flame Grilled Chicken
gebarbecuede hoevekip - parelcouscous met driekleurenpaprika's - dragonsaus met Tierenteynmosterd
[ vleesgerecht ]
Drunken Pig
Ibérico varkenswangetjes gestoofd in St. Bernardus bier - spitskool
[ vleesgerecht ]
The Duke
sous-vide Duke of Berkshire buikspek - appelstructuren - tarwe
[ vleesgerecht ]
Māori
dry aged Ocean Beef ribeye (Nieuw-Zeeland) - zoete aardappel - waterskers - umami-saus
[ vleesgerecht ]
Lamb of God
lamskroontje - broccoli - roomsaus met "Moutarde de Meaux"
[ vleesgerecht ]
Wagyu of the North
gegrilde Sashi côte à l’os (Denemarken) - puree van gebrande sjalot - groene kool - saus van beenmerg en tijm
[ vleesgerecht ]
Vlaamsche Oedslach
gegrilde Côte à l’os “Oedslach” - rode biet - koolrabi
[ vleesgerecht ]
La Mejor Carne del Mundo
dry aged Rubia Gallega ribeye - tarwe - maïs - butter of the gods (beenmergboter)
[ vleesgerecht ]
Menapii
gegrild ribstuk van Menapisch varken - gerst - paarse en gele wortel - saus van honingbier en bessen
[ vleesgerecht ]
Extremadura
op olijfhout gegrilde Secreto Ibérico - tomaat - paprika - sherryazijn - Cayetano olijfolie
[ vleesgerecht ]
Mare e Monti d' Abruzzo
arrosticini van lam - ravioli met Pecorino - diavolini - salsa di sardine
[ vis- en vleesgerecht ]
Baciato dal Sole
vitello tonnato - kappertjes - parmezaanse kaas - rucola - geroosterde pijnboompitten - balsamicocrème
[ vis- en vleesgerecht ]
Wagyu & Osietra
tartaar van Wagyu (Grade 5) - Royal Belgian "Osietra" kaviaar - yuzu - Tomasu sojasaus
[ vis- en vleesgerecht ]
Scalded Scallops
coquilles - guanciale - zeegroenten - mosselsaus
[ vis- en vleesgerecht ]
Røget laks med rævesauce
gerookte Deense zalm - smørrebrød - saus van Carlsberg, dille en mosterd
[ visgerecht ]
15 Shades of Cabbage
15 structuren van verschillende koolsoorten
[ veggie gerecht ]
Funghi Forest
shiitake - kastanjechampignon - oesterzwam - Lion's Mane - truffel
[ veggie gerecht ]
Umami Bomb
risotto - rijpe tomaat - gebakken ui - oude kaas - kombu - sojasaus
[ veggie gerecht ]
Burrata di Bufala
buffelburrata - ei - sjalot - microgreens - pijnboompit - crème van oude balsamicoazijn
[ veggie gerecht ]
Stilton Espuma
espuma van Stiltonkaas - structuren van peer - walnoot
[ dessert ]
All that glitters is not gold
goudstaaf van Godiva chocolade - hazelnoot - espuma van Gold Strike likeur
[ dessert ]
Berrie White
espuma van witte chocolade - rode bes - braambes - zwarte bes - framboos
[ dessert ]