top of page

Stel uw menu zelf samen

"Over smaken en kleuren valt niet te twisten". Precies daarom bied ik een unieke service aan: het samenstellen van uw gepersonaliseerde 5-gangenmenu (drie amuses - 4 gerechten - dessert). De onderstaande gerechten zijn evenredig in portie, er wordt dus geen onderscheid gemaakt tussen voor- of hoofdgerechten. Vegetariër, pescotariër of carnivoor, ieder komt aan zijn trekken op deze manier. Deze à-la-carte gerechten zijn tevens het hele jaar door beschikbaar. Per groep kan er wel slechts één soort menu (veggie, vis, vlees of gemengd) worden gekozen omwille van de werkbaarheid. Contacteer me gerust voor meer info: jens.vandendooren@gmail.com

Prijs op aanvraag (vanaf € 100)

Amuses

optie 1: drie vis amuses   |   optie 2: drie vlees amuses   |   optie 3: drie vegetarische amuses   |   optie 4: drie gemengde amuses

Flame Grilled Chicken

gebarbecuede hoevekip - parelcouscous met driekleurenpaprika's - dragonsaus met Tierenteynmosterd

[ vleesgerecht ]

Drunken Pig

Ibérico varkenswangetjes gestoofd in St. Bernardus bier - spitskool

[ vleesgerecht ]

The Duke

sous-vide Duke of Berkshire buikspek -  appelstructuren - tarwe

[ vleesgerecht ]

Māori

dry aged Ocean Beef ribeye (Nieuw-Zeeland) - zoete aardappel - waterskers - umami-saus 

[ vleesgerecht ]

Lamb of God

lamskroontje - broccoli - roomsaus met "Moutarde de Meaux"

[ vleesgerecht ]

Wagyu of the North

gegrilde Sashi côte à l’os (Denemarken) - puree van gebrande sjalot - groene kool - saus van beenmerg en tijm

[ vleesgerecht ]

Vlaamsche Oedslach

gegrilde Côte à l’os “Oedslach” - rode biet - koolrabi

[ vleesgerecht ]

La Mejor Carne del Mundo

dry aged Rubia Gallega ribeye - tarwe - maïs - butter of the gods (beenmergboter)

[ vleesgerecht ]

Menapii

  gegrild ribstuk van Menapisch varken - gerst - paarse en gele wortel - saus van honingbier en bessen

[ vleesgerecht ]

Extremadura

op olijfhout gegrilde Secreto Ibérico - tomaat - paprika - sherryazijn - Cayetano olijfolie

[ vleesgerecht ]

Mare e Monti d' Abruzzo

arrosticini van lam - ravioli met Pecorino - diavolini - salsa di sardine

[ vis- en vleesgerecht ]

Baciato dal Sole

vitello tonnato - kappertjes - parmezaanse kaas - rucola - geroosterde pijnboompitten - balsamicocrème

[ vis- en vleesgerecht ]

Wagyu & Osietra

tartaar van Wagyu (Grade 5) - Royal Belgian "Osietra" kaviaar - yuzu - Tomasu sojasaus

[ vis- en vleesgerecht ]

Scalded Scallops

coquilles - guanciale - zeegroenten - mosselsaus

[ vis- en vleesgerecht ]

Røget laks med rævesauce

gerookte Deense zalm - smørrebrød - saus van Carlsberg, dille en mosterd

[ visgerecht ]

15 Shades of Cabbage

15 structuren van verschillende koolsoorten

[ veggie gerecht ]

Funghi Forest

shiitake - kastanjechampignon - oesterzwam - Lion's Mane - truffel

[ veggie gerecht ]

Umami Bomb

risotto - rijpe tomaat - gebakken ui - oude kaas - kombu  - sojasaus

[ veggie gerecht ]

Burrata di Bufala

buffelburrata - ei - sjalot - microgreens - pijnboompit - crème van oude balsamicoazijn

[ veggie gerecht ]

Stilton Espuma

espuma van Stiltonkaas - structuren van peer - walnoot

[ dessert ]

All that glitters is not gold

goudstaaf van Godiva chocolade - hazelnoot - espuma van Gold Strike likeur

[ dessert ]

Berrie White

espuma van witte chocolade - rode bes - braambes - zwarte bes - framboos

[ dessert ]

bottom of page